Declaratia halucinantă facută de premierul Turciei. Cele 7.543 de persoane arestate ar putea avea un sfârşit tragic

Postat la 19 iulie 2016 8969 afişări

Declaratia halucinantă facută de premierul Turciei. Cele 7.543 de persoane arestate ar putea avea un sfârşit tragic

Turcia va respecta principiile statului de drept în acţiunile de pedepsire a persoanelor implicate în tentativa de lovitură de stat soldată cu cel puţin 308 morţi, susţine premierul Binali Yildirim, citat de publicaţia NouvelObs.

 "Autorii loviturii de stat vor da socoteală pentru fiecare picătură de sânge vărsată, dar în cadrul statului de drept", a dat asigurări Binali Yildirim.

Preşedintele Erdogan a declarat în urmă cu două zile că ar trebui introdusă pedeapsa cu moartea şi că guvernul va discuta cu partidele din opoziţie despre acest lucru, potrivit Reuters.

Turcia a abolit pedeapsa cu moartea în 2004 pentru a putea fi acceptată în Uniunea Europeană. Cu toate acestea, nimenu nu a mai fost executat din 1984. Erdogan le-a mai spus susţinătorilor să continue protestele până vineri deoarece ameninţarea asupra vieţii acestuia încă nu a dispărut.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/declaratia-halucinanta-facuta-de-premierul-turciei-cele-7-543-de-persoane-arestate-ar-putea-avea-un-sfarsit-tragic-15531773
15531773
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.