Decizii RADICALE în sistemul medical. O secţie de urgenţă a unui spital rămâne fără personal, după ce toţi cei 40 de medici şi-au înaintat DEMISIILE

Postat la 08 mai 2018 130 afişări

Toţi cei 40 de medici ai UPU-SMURD Bihor au demisionat în bloc, după ce Consiliul Local Oradea a decis reducerea unor sporuri. Şi asistenţii spun că vor recurge la acelaşi gest, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Decizii RADICALE în sistemul medical. O secţie de urgenţă a unui spital rămâne fără personal, după ce toţi cei 40 de medici şi-au înaintat DEMISIILE

Fostul şef al UPU-SMURD Bihor, Hadrian Borcea, care a demisionat din funcţie vinerea trecută, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că până în 14 mai medicii rămân şi asigură activitatea, având o perioadă de preaviz.

”Toţi cei 40 de medici din cadrul UPU-SMURD Bihor au demisionat în bloc luni, pe asistenţi i-am rugat să mai aştepte, sunt mulţi tineri, au probleme. 60 de asistenţi din 90 au semnat demisia, dar nu au înregistrat-o. Până luni, 14 mai, medicii rămân şi asigură activitatea, au o perioadă de preaviz. Se caută soluţii, au fost identificate câteva, se fac calcule”, a spus Borcea.

Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bihor, Gheorghe Carp, a declarat, la rândul său, corespondentului MEDIAFAX, că speră ca în cursul zilei să fie găsită soluţia pentru detensionarea situaţiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.