Decizie ŞOC luată de ING: Clienţii pot retrage bani de la bancomatele oricărei bănci FĂRĂ să plătească comision

Autor: Anelis Baciu Postat la 07 aprilie 2017 280 afişări

Decizie ŞOC luată de ING: Clienţii pot retrage bani de la bancomatele oricărei bănci FĂRĂ să plătească comision

ING Bank, divizia locală a grupului olandez cu acelaşi nume, va da posibilitatea clienţilor săi să retragă numerar cu comision zero de la bancomatele oricărei bănci şi oriunde în lume începând cu data de 5 iulie a acestui an. Banca şi-a informat deja clienţii despre această modificare. Noile condiţii se aplică clienţilor care încasează salariul la ING şi efectuează minim o tranzacţie pe lună.

În prezent ING Bank comisionează cu 3 lei retragerile de la bancomatele băncilor din România, în timp ce pentru retragerile din străinătate percepe un comision de 4 euro. În perioada 3-22 aprilie însă comisionul la retragerile de la bancomatele băncilor din România a fost majorat la 5 lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
bancomate,
comision,
clienti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.