Decizia surpriză a lui Copos. Anunţul a venit pe neaşteptate

Postat la 23 aprilie 2016 8814 afişări

Decizia surpriză a lui Copos. Anunţul a venit pe neaşteptate

Decizia surpriză a lui Copos. Anunţul a venit pe neaşteptate

Nidec Corporation a fost înfiinţată în 23 iulie 1973 în Kyoto şi produce motoare mici, motoare pentru industria auto, motoare industriale, pentru electrocasnice, pentru componente electronice şi optice. Compania cu 98.000 de angajaţi a avut afaceri de un miliard de yeni în martie 2015. În România, gigantul japonez controlează Nidec ASI Ro din Crevedia (judeţul Dâmboviţa), preluată indirect prin cumpărarea la nivel internaţional a firmei Ansaldo din Italia.

Vedeţi AICI Decizia surpriză a lui Copos

Pe lângă fabrica de motoare electrice, George Copos, care a fost în perioada 2004-2006 vicepremier din partea Partidului Con­ser­vator în guvernul Tăriceanu, mai deţine afaceri în panificaţie, imobiliare, precum şi în industria ospitalităţii.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
decizie,
george copos
/actualitate/decizia-surpriza-a-lui-copos-anuntul-a-venit-pe-neasteptate-15270027
15270027
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.