De unde zbori cel mai ieftin din Europa către restul lumii?

Postat la 07 martie 2017 178 afişări

Vrei să mergi în vacanţă pe cont propriu peste mări şi ţări? Esti genul de persoană ce îşi planifică singur traseul şi urmăreşte cele mai ieftine variante de zbor? Cel mai probabil ţi-ai dat seama deja că Bucureştiul nu e tocmai un hub important, ca urmare zborurile direct din Bucureşti nu sunt cele mai ieftine, iar oferte cu plecare de aici, mai rare.

De unde zbori cel mai ieftin din Europa către restul lumii?

Dar dacă e să alegi, ce preferi? Un zbor cu plecare din Bucureşti spre Rio de Janerio să zicem, pentru care vei plăti în medie 800 de euro? Sau mergi pe varianta a 2-a: îţi rezervi biletul principal spre Rio de Janerio din Milano pentru 420 de euro în medie şi mai plăteşti încă 50 de euro pe zborul de legătură Bucureşti – Milano, cumpărat separat?  Dacă te afli în cea de a doua categorie înseamnă că o să te ajute şi o să te intereseze articolul de mai jos.

 

Bun. Dar întrebările următoare ar fi “Cum ştiu eu de pe ce aeroport din Europa să zbor mai departe ieftin spre destinaţia dorită?” şi “Sunt sigur că voi găsi aproape întotdeauna zboruri ieftine până pe respectivul aeroport de legătură, din Bucureşti?”.

Răspunsurile la cele două întrebări le regăsiţi în articolul de mai jos, după ce am realizat peste 1.500 de simulări pe Momondo sau Skyscanner, pentru diferite intervale de timp, astfel încât să identificăm anumite preţuri ce se confirmă în mod regulat pentru diverse destinaţii din lume.

 

Aşa cum spuneam şi în articolul 5 sfaturi pentru a-ţi rezerva ieftin biletele de avion, pentru a merge în Filipine, Brazilia sau Japonia cu mai puţin de 500 de euro, trebuie să fim flexibili în alegerea perioadei de călătorie şi mai ales, zborul de legătură să nu fie o barieră. În mare parte veţi găsi zboruri de legătură din România spre cele 7 aeroporturi în aceleaşi zile de plecare spre destinaţia finală. Atunci când nu este cazul, parcă nu sună aşa rău un mini city break în Moscova, Stockholm sau Roma, nu-i aşa?

 

Cititi mai multe pe www.travelship.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.