Serviciul de Informaţii Externe face angajări. Vezi ce trebuie să faci pentru a câştiga un post

Postat la 08 martie 2017 1921 afişări

Serviciul de Informaţii Externe organizează, începând cu 2 aprilie, un proces de selecţie pentru ocuparea a 40 de posturi de ofiţeri operativi, 15 posturi de ofiţeri specialişti limbi străine şi 30 posturi de ofiţeri specialişti IT, conform unui anunţ postat pe site-ul Serviciului.

Serviciul de Informaţii Externe face angajări. Vezi ce trebuie să faci pentru a câştiga un post

Dosarele se vor putea depune electronic, în intervalul 2 aprilie – 30 aprilie a.c., pe site-ul SIE.

Candidaţii eligibili vor participa, în Bucureşti, la interviuri şi diferite etape de evaluare (psihologică, profesională/ aptitudinală, medicală), de testare a cunoştinţelor de cultură generală şi a limbii străine cunoscute.

Având în vedere specificul instituţiei, pentru candidaţii declaraţi admişi, încadrarea este condiţionată de obţinerea avizului pentru acces la informaţii clasificate.

Pentru domeniul operativ, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii superioare de lungă durată sau de ciclul II Bologna, cu mediile anilor de studii şi a examenelor de licenţă/ disertaţie de minim 7,00;

să cunoască o limbă străină de circulaţie internaţională la nivel minim B1 superior;să aibă vârsta de maxim 35 ani.

Pentru posturile de specialişti în limbi străine, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii superioare de profil minim ciclul I Bologna (cei care au absolvit doar studii de licenţă au obligaţia de a parcurge ulterior un program de master), cu mediile anilor de studii şi a examenelor de licenţă/ disertaţie de minim 7,00; să cunoască o limbă străină de circulaţie internaţională la nivel minim C1 şi una la nivel minim B2 superior- constituie un avantaj cunoaşterea limbilor rare, să aibă vârsta de maxim 35 de ani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajari,
serviciu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.