Unul dintre cele mai cunoscute hoteluri de 5 stele din Bucureşti a fost scos la vânzare

Postat la 07 martie 2017 605 afişări

Achiziţia hotelului din Bucureşti ar costa peste 100 milioane de euro.

Unul dintre cele mai cunoscute hoteluri de 5 stele din Bucureşti a fost scos la vânzare

Grupul austriac Strabag, care controlează integral ho­telul de cinci stele JW Marriott din Capitală, poartă discuţii pentru vanzarea acestuia, spun sursele din piaţă. Momentan însă nu a fost lansat un proces oficial de vânzare.

 

Hotelul de lux JW Marriott din Bucureşti, situat în apropierea Palatului Parlamentului, are 402 camere, 12 săli de conferinţe (cu o suprafaţă totală de aproximativ 2.000 mp) şi şase restaurante şi lounge-uri. Acesta este unul dintre cele mai mari şi cunoscute hoteluri de pe piaţa locală, astfel că preţul în cazul unei eventuale vânzări ar depăşi 100 de milioane de euro, spun sur­sele din piaţă. De hotelul de langă Palatul Parlamen­tului sunt interesaţi atât inves­ti­tori străini, cât şi locali, prin­tre care şi fraţii Pavăl, pro­prietarii lanţului de magazine de bricolaj Dedeman, potrivit surselor din piaţă.

 

Compania Societatea Com­paniilor Hoteliere Grand SRL care administrează ho­te­lul este al doilea jucător de pe piaţa hotelieră locală după în­casări, cu afaceri de 118 mil. lei (26,2 mil. euro) în 2015 (ultimul an pentru care există date publice).

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.