Cine este femeia care conduce filiala locală a unuia dintre cei mai mari producători de software la nivel mondial

Postat la 18 iunie 2019 185 afişări

Violeta Luca ocupa în 2012 funcţia de deputy CEO la Flanco; la sfârşitul anului trecut ea a fost numită general partner la Microsoft România, filiala locală a unuia dintre cei mai mari producători de software la nivel mondial.

Cine este femeia care conduce filiala locală a unuia dintre cei mai mari producători de software la nivel mondial

Cum aţi caracteriza noua generaţie de tineri manageri?

Ce văd în noua generaţie, fie că sunt deja sau fără îndoială vor deveni manageri, e un foarte puternic spirit colaborativ şi un simţ civic dezvoltat, pentru care „cum?” e de multe ori mult mai dezvoltat decât „ce?”. Îi văd capabili să înţeleagă şi să îmbrăţişeze diferenţele dintre generaţii, să creeze sinergii şi valoare adăugată din diversitate şi incluziune. Şi observ că sunt mult mai mobili, mai puţin reticenţi la schimbare şi dispuşi să accepte că nu deţin adevărul suprem, iar viaţa e un proces continuu de învăţare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.