De ce si-a montat un profesor o camera de filmat in cap - VIDEO

Postat la 03 decembrie 2010 34 afişări

Un profesor de la Universitatea din New York e acum mai aproape de realitate, dupa ce si-a implantat chirurgical in craniu un dispozitiv de filmat,relateaza CNN.com .

Wafaa Bilal, profesor de fotografie in cadrul universitatii, a apelat pentru procedura la un salon de piercing, iar scopul e un proiect de arta acreditat de un muzeu din Doha, Quatar."Un asemenea proiect e menit sa puna bazele unui dialog despre supraveghere", a explicat Bilal. Proiectul se numeste "The 3Rd I" ("Cel de-al treilea ochi") si se va folosi de camera montata in spatele capului pentru a face poze din minut in minut timp de un an legate, evident, de activitatea lui Bilal.

Potrivit CNN.com, imaginile vor fi transmise apoi Muzeului Arab de Arta Moderna in pregatirea expozitiei "Told/Untold/Retold".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
camera,
doctor,
video
/actualitate/de-ce-si-a-montat-un-profesor-o-camera-de-filmat-in-cap-video-7775919
7775919
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.