De ce s-a transformat un camion Mercedes-Benz în primul parc mobil din România - FOTO

Autor: Razvan Muresan Postat la 24 mai 2013 156 afişări

Mercedes-Benz România a pus la dispoziţie un camion Antos ce a devenit primul Parc Mobil din România, în cadrul evenimentului Zilele Arhitecturii “Crossing Borders”, organizat între 15 şi 18 mai de către Asociaţia Studenţilor Arhitecţi Cluj-Napoca.

Parcul Mobil powered by Mercedes-Benz a avut opriri în cinci locaţii din oraş, în zone care duc lipsă de spaţii verzi. Modelul Antos a dat viaţă primului parc mobil din România. Proiectul a reprezentat un manifest pentru protejarea spaţiilor verzi ale Clujului, care sunt puţine şi insuficient puse în valoare. Studenţii au realizat acest parc mobil cu tot mobilierul necesar, pentru a fi transportat de noul camion de distribuţie Antos, ce dispune de o platformă de 8 metri lungime şi 2,5 metri lăţime. În plus, camionul de 25 de tone beneficiază de dotări speciale, eco-friendly, respectând standardele de emisii Euro VI. Parcul Mobil a susţinut explorări urbane, spectacole, ateliere de lucru şi dioramă.

Cum arată primul parc mobil din România (GALERIE FOTO)

Zilele Arhitecturii reprezintă principalul eveniment al Asociaţiei Studenţilor Arhitecţi din Cluj-Napoca, ce are loc o dată la doi ani, în luna mai. Acesta este unul dintre cele dintre cele mai mari festivaluri studenţeşti de arhitectură din ţară, care îşi propune crearea unei platforme complementare studiului academic pentru o mai bună dezvoltare profesională şi personală a studenţilor.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/de-ce-s-a-transformat-un-camion-mercedes-benz-in-primul-parc-mobil-din-romania-foto-10900192
10900192
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.