De ce ajunge Euroclinic langa casele bogatilor din Pipera

Postat la 09 octombrie 2009 95 afişări

Nevoia magnatilor Capitalei de a avea un spital in apropierea locuintei este principalul motiv care a determinat spitalul Euroclinic sa lanseze clinica cu program extins din zona Pipera.

Noua clinica va oferi specialitati ca Medicina Generala, Pediatrie, Obstetrica-Ginecologie, prin intermediul laboratorului Point-of-care cu functionare non stop. In plus, clinica le ofera pacientilor si specialitati medicale adresate unor patologii specifice cum ar fi Nefrologia Pediatrica, Psihologie, Hematologie, unde se acorda si consultatii pentru transplant. "Ideea infiintarii clinicii a venit in urma unui studiu, din care reiesea foarte clar ca aceasta comunitate avea nevoie de acces permanent la pediatrie, medicina interna si de familie", a declarat directorul general al Euroclinic, Catalin Popa. Centrul medical, situat in strada Erou Iancu Nicolae, aduce astfel servicii adaptate comunitatii in care se afla, concept numit "community clinic".

Clinica va oferi si un serviciu permanent de medicina de urgenta, asigurat in parteneriat cu BGS-Divizia Medicala. "Prin parteneriatul cu Ambulanta BGS, Centrul Medical Pipera ofera asistenta medicala pe timp de noapte, sambata, duminica si sarbatorile legale, precum si servicii la domiciliu", a precizat Puiu Vasilescu, directorul diviziei medicale a BGS. Medicii vor urmari si stabilirea unei relatii apropiate cu pacientii, pentru o monitorizare mai atenta a problemelor acestora. In acest sens, pentru a scuti pacientul de drumuri inutile, acesta va putea contacta medicii, telefonic sau prin e-mail, privind problemele pe care le semnaleaza.

Intre timp, programul Visiting Doctors continua prin aducerea in tara, o data pe luna, a profesorului Gerard Salama, specialist in obstetrica-ginecologie la Spitalul American din Paris. Medicul va acorda consultatii in reteaua Euroclinic pe probleme de sterilitate feminina si masculina, hormonale si de medicina anti-imbatranire.

"Euroclinic Hospital&Medical Centers este intr-un important proces de extindere prin deschiderea noilor clinici lansate in Bucuresti sub brandul Euroclinic. Acestea aduc in zonele in care sunt pozitionate platforma tehnologica si standardele de calitate ale spitalului Euroclinic", a mai declarat Catalin Popa.

Preturile serviciilor din Centrul Medical Pipera sunt similare celor aplicate in celelalte unitati ale Euroclinic.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/de-ce-ajunge-euroclinic-langa-casele-bogatilor-din-pipera-4975334
4975334
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.