De ce actriţa Carmen Tănase nu se vaccinează anti-COVID şi refuză testarea. „Înseamnă că această boală nu este atât de contagioasă pe cât vor unii să ne facă să credem şi să ne sperie”

Postat la 23 septembrie 2021 1525 afişări

De ce actriţa Carmen Tănase nu se vaccinează anti-COVID şi refuză testarea. „Înseamnă că această boală nu este atât de contagioasă pe cât vor unii să ne facă să credem şi să ne sperie”

Actriţa Carmen Tănase a dezvăluit motivul pentru care refuză vaccinarea şi testarea anti-COVID. În urma unor trăiri personale, ea a tras concluzia că „această boală nu este atât de contagioasă pe cât vor unii să ne facă să credem”.

Totuşi, artista a precizat  că ţine seama de sfatul autorităţilor şi ascultă de specialiştii a căror activitate este notabilă în domeniul medical.

Dar, întrebată ce va face dacă certificatul verde va deveni obligatoriu peste tot, Carmen Tănase a afirmat că nu va face niciun compromis şi că va lupta pentru dreptul ei atât cât va mai putea, în limitele legii.

„O să mă lupt pentru dreptul meu atât cât o să mai pot din punct de vedere legal – pentru că încă mai pot din punct de vedere legal, şi vorbesc strict în numele meu -, după care, dacă nu se va mai putea şi se va da o lege organică în Parlament, aşa cum s-a dat în Franţa şi în Italia, dacă societatea mă izolează, ca atare o să stau izolată, asta am să fac”, a declarat actriţa, la Antena 3.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
actrita

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.