De ce a donat acest tânăr milioane de dolari pentru a face viaţa altor oameni mai bună

Autor: Georgiana Călin Postat la 31 martie 2017 390 afişări

Un om de afaceri milionar, fost model Playboy, şi-a donat mare parte din averea sa de milioane de dolari pentru a îmbunătăţi vieţile altora, după ce a ajuns la închisoare şi a cunoscut-o pe cea care avea să îi devină soţie, arată un articol al Daily Mail.

De ce a donat acest tânăr milioane de dolari pentru a face viaţa altor oameni mai bună

Mazzi Dumato, un fost model Playboy în vârstă de 38 de ani din Damasc, Siria, care a crescut în Brazilia şi Dubai, a provocat un accident de maşină pentru care a fost închis. Acolo a cunoscut-o  pe soţia sa, Milena, alături de care a decis că este timpul să-şi reevalueze stilul de viaţă.

Aşadar, a hotărât să-şi cheltuiască averea de 3 milioane de dolari pentru a plăti facturile medicale ale familiei sale şi a sponsoriza asociaţiile caritabile. De asemenea, cei doi s-au hotărât să investească mare parte din bani în călătorii.

Acum, Dumato, care lucrează pentru diverse companii  de  web design, marketing şi imobiliare din Dubai, trăieşte în America de Sud, unde el şi Milena locuiesc în rulota cu care călătoresc şi, uneori, în restaurantul sau în magazinul pe care conduc. A cheltuit circa 1 milion de dolari pe proprietăţi pe care le-a dat spre chirie, dar banii obţinuţi îi donează cazurilor caritabile.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.