De acum va puteti juca gratuit World of Warcraft, pana la nivelul 20

Postat la 30 iunie 2011 20 afişări

Blizzard renunta la limitarea de timp a versiunii trial, in care poti testa jocul, oferind posibilitatea fanilor de a juca gratuit pana la nivelul 20.

Blizzard a anuntat ieri oficial ca au modificat total sistemul de trial account. In loc sa limiteze ca timp jucatorul care vrea sa vada cum este World of Warcraft, noul sistem va permite jucarea nelimitata pana la nivelul 20 a cator caractere se doreste.

Anumite restrictii vor fi impuse pentru ca spammerii sa nu profite de acest sistem.

Cei care vor experimenta acesta varianta gratuita, vor putea cumpara cu 20 de dolari jocul intreg impreuna cu expansiunea Burning Crusade, ridicand limita de nivel la 70, deblocand Outlands, rasele Blood Elf si Draenei.

De asemenea, cei care detineau jocul World of Wacraft insa nu cumparasera expansiunea Burning Crusade, acum o vor primi gratuit.

Pentru cei curiosi, Blizzard a emis un ghid de intrebari si raspunsuri pentru a detalia toate aspectele noului sistem de trial version.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/de-acum-va-puteti-juca-gratuit-world-of-warcraft-pana-la-nivelul-20-8416245
8416245
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.