DCS: Serviciile de internet cresc in ciuda crizei

Postat la 26 noiembrie 2010 12 afişări

Digital Cable Systems a inregistrat in acest an o crestere de peste 60% a serviciilor de intrenet si transmisiuni de date in segmentul clientilor de business, prin divizia Dial Telecom, si de 45% in cazul Akta, in randul clientilor rezidentiali.

"Dupa cum estimam inca de la inceputul anului, Internetul a fost linia de business care a generat o crestere semnificativa, care s-a accelerat in aceasta toamna odata cu incheierea concediilor si cu sezonul back-to-school", spune Dinu Malacopol, directorul executiv al Digital Cable Systems. "Romania are in continuare de recuperat un decalaj semnificativ in ceea ce priveste accesul la internet, in special in zona rurala", a adaugat el.

Numarul de abonamente pentru servicii de internet a crescut cu 61% pentru Dial Telecom, in timp ce serviciile de voce au crescut cu doar 40 de procente, iar numarul clientilor activit a fost cu 19% mai mare. Dial Telecom, divizia de business a Digital Cable Systems, a raportat pentru prima jumatate a acestui an afaceri cu peste 40% mai mari comparativ cu perioada similara din 2009. In intreg anul trecut, afacerile diviziei s-au ridicat la 5 milioane de euro.

In ce priveste Akta, numarul abonamentelor la internet a crescut in perioada ianuarie-octombrie cu 45%. Cele de voce au crescut cu 200%, explicatia fiind faptul ca serviciile au fost lansate in luna august a anului trecut si au devenit disponibile la nivel national in 2010.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DCS,
servicii,
internet,
criza
/actualitate/dcs-serviciile-de-internet-cresc-in-ciuda-crizei-7751719
7751719
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.