DCS a investit trei milioane de euro in serviciile de internet anul trecut

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 24 martie 2011 15 afişări

Furnizorul de servicii de internet, televiziune si telefonie Digital Cable Systems a investit in 2010 peste trei milioane de euro pentru marirea latimii de banda pentru acces la internet in toate localitatile in care AKTA furnizeaza servicii.

Proiectul de marire de banda a fost implementat pe etape la nivel national in decursul anului 2010. Investita de trei milioane de euro se justifica prin miza lui Dinu Malacopol, directorul executiv al companiei, ca si in acest an cresterea in sectorul telecomunicatiilor se va baza tot pe serviciile de internet.

"Asa cum arata un studiu recent, proportia de utilizatori de internet din Romania a crescut de 10 ori, ajungand de la 3,6% in anul 2000 la 35,5% in 2010 in mediul urban", spune Malacopol. Exista insa diferente intre mediul urban, mic-urban si rural, ceea ce va duce in continuare la cresterea pietei.

Ponderea serviciilor de internet in veniturile AKTA este de peste 25%, compania inregistrand o crestere de 35% pe an a anumarului de abonati din 2008 incoace.

"Toti clientii rezidentiali AKTA vor beneficia de aceasta marire de banda fara niciun cost suplimentar", a declarat Malacopol.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DCS,
servicii,
internet,
AKTA
/actualitate/dcs-a-investit-trei-milioane-de-euro-in-serviciile-de-internet-anul-trecut-8092265
8092265
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.