David Popovici a suferit o uşoară accidentare şi s-a retras din concursul de la Wroclaw

Autor: Cosmin Pirv Postat la 28 octombrie 2023 33 afişări

David Popovici a suferit o „uşoară accidentare” în proba de 50 de metri liber şi s-a retras de la Memorialului Marek Petrusewicz, desfăşurat la Wroclaw, în Polonia, a transmis sâmbătă CS Dinamo Bucureşti.

David Popovici a suferit o uşoară accidentare şi s-a retras din concursul de la Wroclaw

Potrivit clubului, David Popovici nu a mai luat startul în probele de 100 de metri liber şi 50 de metri fluture, programate în cea de a doua zi a competiţiei ce se desfăşoară în bazin de 25 de metri.

„În finala de la 50 de metri liber, de vineri seara, a făcut sosirea greşit şi a resimţit impactul la nivelul cotului. Este cel mai sigur sport, dar se mai întâmplă. Echipa medicală a intervenit imediat, iar decizia a fost să-l oprim. Nu ne asumăm niciun risc. Naţionalele sunt în două săptămâni, Europenele în şase săptămâni. David s-a antrenat azi de dimineaţă, va face şi după amiază, dar este mai bine să-l protejăm”, a declarat antrenorul său, Adrian Rădulescu, citat pe pagina de Facebook a clubului.

David Popovici a câştigat în prima zi proba de 200 de metri liber şi a încheiat pe locul 5 la 50 de metri liber.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
david popovici,
retras,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.