David Cameron, acuzat de britanici pentru un brand de ţară de 500.000 de lire sterline

Postat la 23 septembrie 2011 15 afişări

Premierul britanic David Cameron a primit numeroase acuze din partea conaţionalilor după lansarea unei campanii de promovare a Regatului Unit.

Potrivit www.incont.ro , brandul de ţară este focusat pe cuvântul "Great", asociat de altfel cu numele statului. Englezii nu au fost însă convinşi de posterele ce promovează antreprenoriatul, cultura, educaţia sau ţinuturile Marii Britanii, deoarece, la ora actuală, economia Regatului este la pământ. Cameron ţine morţiş să împrăştie negativismul legat de problemele economice şi sociale cu care se confruntă Marea Britanie în prezent, prezentate pe larg în fotografiile care au facut înconjurul lumii luna trecută odată cu revoltele din Londra.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea britanie,
brand de tara,
acuzatii,
campanie
/actualitate/david-cameron-acuzat-de-britanici-pentru-un-brand-de-tara-de-500-000-de-lire-sterline-8790851
8790851
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.