Daniel Constantin: Micul românesc este salvat. În trei luni va fi declarat produs tradiţional

Postat la 03 iunie 2013 36 afişări

Micul este salvat, iar în decurs de trei luni va fi declarat produs tradiţional românesc, a afirmat luni ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, referindu-se la directiva europeană potrivit căreia de la 1 iunie producţia de mici ar fi urmat să fie interzisă.

Daniel Constantin: Micul românesc este salvat. În trei luni va fi declarat produs tradiţional

 "Micul românesc este salvat, ca să spun aşa. Nu este niciun fel de problemă. Cu ajutorul sectorului, care s-a mobilizat foarte bine, eu cred că a reuşit să facem un lucru foarte important", a spus ministrul.

Asociaţia Română a Cărnii a cerut ca micii să fie consideraţi produs tradiţional după ce, conform unei directive europene, de la 1 iunie se interzice folosirea în compoziţia produselor de carne procesată a unor aditivi alimentari care se folosesc şi la prepararea micilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/daniel-constantin-micul-romanesc-este-salvat-in-trei-luni-va-fi-declarat-produs-traditional-10920861
10920861
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.