Daniel Chiţoiu: Structura de control fiscal e la ANAF. Obiectivul e reducerea la jumătate a evaziunii

Postat la 18 februarie 2013 18 afişări

Vicepremierul Daniel Chiţoiu a declarat, luni, după şedinţa USL, că noua structură de combatere a evaziunii fiscale se va afla în subordinea ANAF, iar obiectivul este reducerea la jumătate a evaziunii şi fraudei fiscale într-un an de zile.

Ministrul Finanţelor a declarat că noua structură de control va fi formată prin preluarea atribuţiilor de la Garda Financiară, Direcţia de Supraveghere şi Control Vamal şi Direcţia de Inspecţie Fiscală din cadrul ANAF şi se va afla în subordinea ANAF.

"În maxim două săptămâni vom da actul normativ care este un act normativ cu putere de lege, pentru că va reorganiza trei instituţii ale statului, urmând ca în termen de maxim 45-60 de zile să putem să constituim noua structură care se va constitui la nivel naţional şi nivel regional", a explicat Chiţoiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Daniel Chiţoiu,
control fiscal,
ANAF
/actualitate/daniel-chitoiu-structura-de-control-fiscal-e-la-anaf-obiectivul-e-reducerea-la-jumatate-a-evaziunii-10568909
10568909
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.