Daniel Chiţoiu, ministrul economiei, a uitat că a promis recuperarea banilor aruncaţi pe bijuterii la Oil Terminal

Postat la 14 decembrie 2012 10 afişări

Acţionarii Oil Terminal (OIL) Constanţa au aprobat suplimentarea indemniza­ţiilor lunare ale membrilor consiliului de administraţie şi au respins propunerea de recuperare a sumelor cheltuite ilegal de compania de stat pentru servicii juridice şi consultanţă.

Acţionarii companiei la care Ministerul Economiei, Comerţu­lui şi Mediului de Afaceri (MECMA) deţine 59,62% din capital au aprobat ieri în AGA, propunerea de acordare a unor remuneraţii brute suplimentare pen­tru administratori în cuantum de 10% din remuneraţia directorului general al companiei, se arată într-un comunicat al Oil Terminal transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB). De asemenea, în AGA a fost respinsă propunerea de reziliere a contractelor de închiriere încheiate de firmă fără licitaţie şi a fost aprobată prelungirea prin act adiţional a acordurilor de închiriere, dar doar pentru chiriaşii fără datorii către Oil Terminal. Alte propuneri respinse în AGA au fost recuperarea banilor cheltuiţi "nelegal" cu servicii de consultanţă şi asistenţă juridică, precum şi cea privind pornirea acţiunii în răspundere a fostului preşedinte al CA al companiei Sorin Ciutureanu, acuzat că a încasat indemnizaţii mai mari decât ar fi avut dreptul. Ciutureanu a deţinut această funcţie pentru mai puţin de o lună, în intervalul iunie-iulie.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
daniel chitoiu,
economie,
minister,
oil terminal
/actualitate/daniel-chitoiu-ministrul-economiei-a-uitat-ca-a-promis-recuperarea-banilor-aruncati-pe-bijuterii-la-oil-terminal-10392316
10392316
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.