Dăncilă, întrebată dacă demisionează dacă nu sunt realizate autostrăzile promise: De ce să mi-o dau?

Postat la 15 februarie 2019 342 afişări

Viorica Dăncilă a răspuns cu o întrebare, fiind chestionată vineri dacă îşi va da demisia în cazul în care Guvernul nu va realiza 180 km de autostradă, obiectiv anunţat de ministrul interimar al Transporturilor Rovana Plumb. Premierul a spus „dacă ministrul şi-l asumă, de ce să îmi dau eu demisia?”.

Dăncilă, întrebată dacă demisionează dacă nu sunt realizate autostrăzile promise: De ce să mi-o dau?

„Dacă ministrul şi-l asumă, de ce să îmi dau eu demisia? În primul rând trebuie să avem cauze obiective care au condus la nerealizări. În al doilea rând, bineînţeles că trebuie să analizăm toate cauzele. Haideţi să nu facem referire doar la autostrada (Lugoj-Deva - n.r.). (...) Să vorbim şi de celelalte. Au fost cauze obiective. Ştiţi bine că nu s-au dat avize de mediu pentru că erau peşteri cu lilieci. Eu trebuie să fac o discuţie pe fiecare autostradă, să discut cu miniştri”, a răspuns Dăncilă, întrebată dacă îşi da demisia dacă nu vor fi realizaţi cei 180 de km de autostradă, cum a ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb.

Chestionată de ce nu a discutat cu miniştri pentru fiecare autostradă, aşa cum a declarat anterior, premieru Dăncilă a replicat: „Vai de mine”.

Referitor la construirea spitalelor regionale, Viorica Dăncilă a precizat că sumele necesare au fost alocate.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
demisie,
refuz,
intrebare,
autostrazi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.