OMV Petrom a sponsorizat cu 10 milioane de euro primul spital de oncologie pedriatică din România

Postat la 15 februarie 2019 136 afişări

OMV Petrom donează 10 milioane de euro proiectului “Noi facem un spital”, primului spital de oncologie pedriatică din România.

OMV Petrom a sponsorizat cu 10 milioane de euro primul spital de oncologie pedriatică din România

Din cele 10 milioane de euro, 5 milioane de euro vor fi utilizate pentru cumpărarea echipamentelor medicale necesare pentru diagnosticarea şi tratarea cancerului la copii, echipamentelor pentru blocul operator, dar şi pentru training-ul personalului medical. Restul de 5 milioane de euro vor fi utilizate pentru lucrările de instalaţii sanitare şi electronice, precum şi pentru amenajările interioare.

„Noi, OMV Petrom, suntem foarte mândri să contribuim la construirea primului spital de oncologie pedriatică din România”, a spus Christina Verchere, CEO OMV Petrom, la conferinţa de presă de vineri.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spital,
omv petrom,
petrom,
oncologie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.