Dan Voiculescu va fi judecat de instanţa supremă în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare

Postat la 20 decembrie 2012 22 afişări

Dan Voiculescu va fi judecat din nou de magistraţii instanţei supreme în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), după ce Tribunalul Bucureşti a luat act de faptul că acesta a fost ales senator.

Tribunalul Bucureşti a luat joi în discuţie dosarul lui Dan Voiculescu, constatând că în Monitorul Oficial a fost publicată Hotărârea privind validarea mandatelor senatorilor aleşi în 9 decembrie.

Astfel, instanţa a luat act de faptul că Dan Voiculescu a fost ales senator, iar în acest context şi-a declinat competenţa de judecare a dosarului privind privatizarea ICA în favoarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Dosarul privind presupuse fapte de corupţie în legătură cu privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare, în care Dan Voiculescu este judecat alături de Gheorghe Mencinicopschi şi de alte 11 persoane, va fi trimis instanţei supreme, care va continua judecata.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dan-voiculescu-va-fi-judecat-de-instanta-suprema-in-dosarul-privatizarii-institutului-de-cercetari-alimentare-10404286
10404286
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.