Dacian Cioloş: Ministrul Justiţiei trebuie să-şi continue activitatea

Postat la 18 octombrie 2016 88 afişări

Dacian Cioloş: Ministrul Justiţiei trebuie să-şi continue activitatea

Premierul Dacian Cioloş consideră că ministrul Justiţiei, Raluca Prună, trebuie să îşi continue activitatea, dar a luat notă de moţiunea simplă adoptată de Camerea Deputaţilor şi de poziţia partidelor, " în contextul campaniei elecetorale".

"Premierul Dacian Cioloş a luat notă de moţiunea simplă votată în Parlament împotriva ministrului Justiţiei Raluca Prună precum şi de poziţiile exprimate de partidele politice, în contextul acestei perioade de pre-campanie electorală. Premierul consideră că doamna ministru a fost chemată în Parlament nu pentru ceea ce a făcut sau pentru ceea ce nu a făcut în domeniul pe care în gestionează, ci pentru ceea ce a spus. Totodată, prim-ministrul consideră că parlamentarii au dorit prin această moţiune să îşi clarifice anumite declaraţii ale doamnei Prună - făcute într-un context mai larg, legat de investiţiile financiare în Justiţie - şi nu au avut obiecţii de fond asupra mandatului sau obiectivelor asumate de Ministrul Justiţiei", a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.