Un nou proiect de lege adoptat tacit de Senat: Cum vor putea primi mamele până la 1.000 de lei pe lună toată viaţa

Autor: Mediafax Postat la 18 octombrie 2016 150 afişări

Un nou proiect de lege adoptat tacit de Senat: Cum vor putea primi mamele până la 1.000 de lei pe lună toată viaţa

Senatul a adoptat tacit, luni, proiectul de lege iniţiat de deputatul Ninel Peia, care prevede acordarea unei indemnizaţii cuprinse între 30 şi 50% din salariul mediu net pe economie, ceea ce ar însemna între 630 şi 1000 lei.

Această indemnizaţia viageră se va actualiza anual în funcţie de salariul mediu net pe economie şi nu va ţine cont de alte venituri pe care familia le obţine. De asemenea, această indemnizaţie va fi neimpozitabilă. Femeile care vor dori această indemnazaţie viageră vor trebui să facă o cerere scrisă pentru a o primi.

Un nou proiect de lege adoptat tacit de Senat: Vedeţi AICI cum vor putea primi mamele până la 1.000 de lei pe lună toată viaţa 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SENAT,
MAME EROINE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.