Dacă ai de gând să pleci câteva zile de acasă şi vrei să ţii hoţii departe, iată o soluţie de care sigur nu ştiai

Postat la 26 decembrie 2016 1543 afişări

Dacă ai de gând să pleci câteva zile de acasă şi vrei să ţii hoţii departe, iată o soluţie de care sigur nu ştiai

Dacă ai de gând să pleci câteva zile de acasă şi vrei să ţii hoţii departe, ai putea să instalezi un sistem de securitate în jurul casei. Dacă e prea multă bătaie de cap şi stai în Berlin, altă opţiune ar fi să-l suni pe Maximilian Kraft. Pentru 29 de euro pe zi, va parca o maşină de poliţie în faţa casei tale.  

Kraft obişnuia să închirieze maşini false de poliţie pentru companiile care se ocupă cu producţii cinematografice, când i-a venit ideea asta. Într-o seară, unul dintre angajaţii săi a luat o maşină de poliţie acasă după o zi pe platoul de filmare şi a parcat-o în faţa casei peste noapte. A doua zi, vecinul a venit la el să-l întrebe dacă poate să-nchirieze maşina pentru o zi, pentru că i s-a părut cea mai bună cale prin care să sperie hoţii. Când Kraft a auzit asta, a decis să-nchirieze maşini orcui e dispus să plătească 29 de euro pe zi pentru una.

Maşinile lui nu sunt înregistrate ca maşini reale de poliţie, dar pentru că arată destul de convingător, pare că e ilegal să le conduci. „Luminile albastre sunt ataşate printr-un sistem cu magneţi. Când mergem la un client le dăm jos", a zis Kraft pentru VICE. „Şi scrisul poate fi scos, astfel încât când livrezi una, arată doar ca o maşină argintie cu o dungă albastră. Să conduci aşa ceva nu e ilegal. Când mergem la un client, adăugăm literele şi luminile."

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.