D-Link extinde în România portofoliul de produse pentru automatizarea casei

Postat la 22 aprilie 2016 445 afişări

D-Link extinde în România portofoliul de produse pentru automatizarea casei

D-Link anunţă extinderea portofoliului mydlink™ Home cu noi soluţii casa inteligentă şi a anunţat semnarea unui parteneriat cu eMAG.

„Parteneriatul cu eMAG face parte din strategia D-Link de promovare a soluţiilor dedicate casei inteligente şi vine să sprijine accesul utilizatorilor la un portofoliu larg de produse menite să ofere mai mult confort şi siguranţă. Nu ne mai putem imagina cotidianul fără beneficiile şi confortul oferit de tehnologie şi ne bucură faptul că din ce în ce mai mulţi utilizatori din România adoptă tehnologiile mydlink“,  declară Laurenţiu Trocan, Country Manager D-Link România.

Noile produse mydlink™ Home sunt disponibile în magazinul online eMAG. Printre produse se numără: senzorul pentru uşi şi ferestre mydlink™ Home DCH- Z110, senzorul de mişcare cu baterie mydlink™ Home DCH- Z120, Sirena Z-wave mydlink™ Home DCH-Z510,  senzorul de apă mydlink™ Home DCH-S160, Sirena WI-FI DCH-S220 si hub-ul mydlink™ Home DCH-G020.

Produsele, bazate pe tehnologia Z-wave, sunt foarte uşor de instalat, consumă puţină energie, deci pot funcţiona cu baterie şi nu utilizează lungimea de banda Wi-Fi, susţin reprezentanţii companiei.  Ele se conectează la routerul tău prin intermediul hub-ului mydlink™ Connected Home DCH-G020.  Hub-ul are rolul  de a controla şi de a integra dispozitivele Z-wave în aplicaţia mydlink™ Home. 

Toate dispozitivele, fie ele Z-wave sau Wi-Fi, funcţionează prin conectarea la aplicaţia mydlink™ Home. Aplicaţia este gratuită şi se poate descărca din App Store şi Google Play.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/d-link-extinde-in-romania-portofoliul-de-produse-pentru-automatizarea-casei-15269077
15269077
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.