CUTREMUR puternic în centrul Italiei: Zeci de răniţi după seismul de 6,5 grade

Postat la 30 octombrie 2016 161 afişări

CUTREMUR puternic în centrul Italiei: Zeci de răniţi după seismul de 6,5 grade

Zeci de persoane au fost rănite în urma cutremurului de 6,5 grade produs duminică dimineaţă în centrul Italiei, anunţă surse citate de ziarul La Repubblica. Ambasada României la Roma a întreprins demersuri pe lângă autorităţile locale pentru a obţine informaţii cu privire la urmările cutremurului din centrul Italiei şi la existenţa unor cetăţeni români afectaţi de acesta, până acum nefiind înregistrată nicio solicitare de asistenţă consulară, scrie Mediafax.

UPDATE ora 11:28 - Zeci de răniţi în urma cutremurului produs în Italia - surse La Repubblica

Zeci de persoane au fost rănite în urma cutremurului de 6,5 grade produs duminică dimineaţă în centrul Italiei, anunţă surse citate de ziarul La Repubblica.

Conform bilanţului provizoriu, cel puţin şapte persoane au fost rănite în localităţile Amatrice şi Rieti (regiunea Lazio), două fiind în stare gravă. Trei persoane sunt rănite după ce au fost scoase de sub dărâmături în orăşelul Tolentino, situat în regiunea Marche. Numeroase persoane au fost rănite în localităţile Ussita, Castelsantangelo sul Nera (regiunea Marche), Norcia şi Preci (Umbria).

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.