Cutia milelor, deschisa pentru fetele bisericesti

Postat la 12 martie 2011 43 afişări

Institutul pentru Politici Publice (IPP) i-a cerut presedintelui Traian Basescu, printr-o scrisoare deschisa, sa nu promulge legea pentru stabilirea parteneriatului dintre stat si biserici in domeniul asistentei sociale, promovata de PDL.

Mai multe organizatii neguvernamentale s-au raliat solicitarii IPP, avertizand cu privire la crearea unui monopol al cultelor in domeniu, dupa ce legea nou-adoptata le permite acestora sa primeasca finantari de la buget de pana la 80% pentru proiecte sociale.

In circuitul legislativ din Parlament se afla un alt proiect de lege care are ca obiect reglementarea contractarii serviciilor sociale in Romania si unde unitatile de cult sunt tratate in mod egal cu organizatiile neguvernamentale care activeaza in aceeasi zona, fara a fi favorizate.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cutia-milelor-deschisa-pentru-fetele-bisericesti-8055905
8055905
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.