Curtea de Apel Bucureşti judecă recursurile faţă de contopirea pedepselor lui Gigi Becali

Postat la 16 august 2013 43 afişări

Curtea de Apel Bucureşti judecă, vineri, recursurile faţă de hotărârea Tribunalului Capitalei în cazul contopirii pedepselor lui Gigi Becali, prin care acestuia i-a fost aplicat un spor de şase luni, finanţatorul Stelei având astfel o condamnare de trei ani şi jumătate de detenţie.

Curtea de Apel Bucureşti judecă recursurile faţă de contopirea pedepselor lui Gigi Becali

 Tribunalul Bucureşti a decis în 27 iunie, după ce a judecat cererea de contopire a pedepselor lui Becali, să îi aplice acestuia un spor de şase luni de închisoare.

Decizia a fost atacată cu recurs atât de finanţatorul Stelei, cât şi de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), care ceruse un spor de pedeapsă de un an, pe motiv că Becali a comis o pluralitate de infracţiuni, cu grad ridicat de pericol şi în participaţie penală cu un anturaj infracţional.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/curtea-de-apel-bucuresti-judeca-recursurile-fata-de-contopirea-pedepselor-lui-gigi-becali-11255975
11255975
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.