Curtea Constituţională a primit de la Parchet o informare privind ancheta în cazul listelor electorale

Postat la 14 august 2012 21 afişări

Curtea Constituţională a primit de la Parchetul instanţei supreme o informare privind ancheta desfăşurată în cazul listelor electorale, au declarat surse oficiale. Conform surselor citate, la Curte nu au sosit documente de la Parchet, ci doar o informare legată de ancheta care priveşte şi listele electorale.

De altfel, Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a precizat marţi că nu i-au fost solicitate documente de către CC şi că, prin urmare, nici nu a trimis Curţii documente.

Pe de altă parte, surse oficiale au relatat că judecătorii CC discută, în deschiderea şedinţei de marţi, care a început în urmă cu puţin timp, despre erata trimisă la Monitorul Oficial şi despre adresele transmise Guvernului în legătură cu referendumul din 29 iulie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/curtea-constitutionala-a-primit-de-la-parchet-o-informare-privind-ancheta-in-cazul-listelor-electorale-9946861
9946861
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.