Cum vor britanicii să reducă migrarea

Postat la 10 octombrie 2013 68 afişări

Un proiect de lege privind migrarea, Immigration Bill, care vizează să descurajeze imigranţi ilegali să se instaleze în M.Britanie, urmează să fie publicat, el prevăzând ca băncile şi proprietarii privaţi care oferă chirii să verifice statutul solicitanţilor, relatează BBC News online.

Cum vor britanicii să reducă migrarea

 Proiectul vizează, de asemenea, o "eficientizare" a proceselor în apel, în cazuri de migrare. Însă Partidul Laburist consideră că textul nu "abordează unele dintre cele mai mari probleme" în domeniul imigraţiei. Partidul Conservator a anunţat într-o conferinţă că documentul va include măsuri vizând "în primul rând deportarea infractorilor străini şi analizarea apelurilor acestora ulterior", atunci când "nu există riscul unor consecinţe negative grave".

Textul va introduce totodată obligaţia ca imigranţi temporari, ca de exemplu studenţii străini, să plătească o contribuţie la Serviciul Naţional britanic de Sănătate (NHS).

"Legea imigraţiei va opri imigranţii să folosească servicii publice la care nu au dreptul, va diminua factorii care atrag oameni să vină în Marea Britanie şi va uşura darea afară a celor care nu ar trebui să se afle aici", a declarat secretarul de stat britanic pentru Migrare Mark Harper. "Vom continua să primim cei mai inteligenţi şi mai buni imigranţi care vor să contribuie la economia şi societatea noastre şi care vor să joace după reguli", a subliniat el, adăugând că "este necesar ca legea să fie de partea celor care vor să o respecte, nu a celor care vor să o încalce".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-vor-britanicii-sa-reduca-migrarea-11490678
11490678
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.