Cum va fi vremea până pe 25 februarie. PROGNOZA METEO pentru fiecare regiune a ţării

Postat la 11 februarie 2013 13 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice şi a precipitaţiilor ce se vor produce în intervalul 11 - 25 februarie, în fiecare regiune a ţării. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

BANAT

Maximele termice vor creşte treptat, spre valori medii de 9 grade în data de 13 februarie. În perioada 14-19 februarie temperaturile diurne vor scădea până la medii în jur de 3 grade, iar din 20 februarie acestea vor creşte uşor spre medii de 6...7 grade. Temperaturile minime vor fi predominant negative, cu valori medii regionale în jur de -7 grade în primele nopţi, între -5 şi -3 grade în perioada 16-21 februarie şi în jur de -3 grade, între 22 şi 25 februarie.

Precipitaţii slabe cantitativ se pot consemna zilnic începând cu 12 februarie, existând posibilitatea ca acestea să devină local moderate, pe 13 şi 14 februarie, când va ploua şi pe 22 februarie, când vor fi şi lapoviţe sau ninsori.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vreme,
incalzire,
capitala
/actualitate/cum-va-fi-vremea-pana-pe-25-februarie-prognoza-meteo-pentru-fiecare-regiune-a-tarii-10555113
10555113
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.