Cum va arata cel mai scump mall din lume (GALERIE FOTO)

Autor: Roxana Cristea Postat la 03 februarie 2011 36 afişări

In general mall-urile sunt locuri unde oamenii merg la shopping, sa se relaxeze la cinema sau la bowling cu prietenii sau pentru a lua masa. Va fi acest lucru valabil si la cel mai scump mall din lume?

Molul Bawadi, parte a proiectului Bawadi din Dubai, va fi cel mai scumnp mall de cumparaturi din lume- daca va fi vreodata finalizat, potrivit most-expensive.net. Conform planurilor, proiectul de patru milioane de metri patrati ar trebui sa fie terminat in anul 2012 pentru suma de 2,7 miliarde de dolari, desi constructia la proiectul Bawadi a fost incetinita la inceputul crizei financiare din 2008.

Daca este finalizat, mall-ul Bawadi va fi mai scump ca mall-ul New South China Mall din China, care are 9,58 milioane de metri patrati si costa 1,3 miliarde de dolari si ca Dubai Mall, vcare face parte din complexul Burj Khalifa din Dubai.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mall,
shopping,
Bawadi din Dubai
/actualitate/cum-va-arata-cel-mai-scump-mall-din-lume-galerie-foto-7947547
7947547
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.