Cum sa prelungesti durata de viata a bateriei unui laptop?

Autor: Roxana Cristea Postat la 12 ianuarie 2011 127 afişări

Desi modelele noi de laptopuri au baterii care au o durata de viata mai mare de o jumatate de zi, cu trecerea timpului bateria se deterioreaza, iar perioada in care sta incarcata bateria scade. Ce putem face pentru a prelungi durata ei de viata?

Notebook-urile au un avantaj fata de electronice mai mici, atunci cand vine vorba de baterie. Au mai mult spatiu alocat sursei de putere fata de telefoane sau media playere portabile.

Dar cum aplicatiile devin din ce in ce mai performante si mai solicitante si serviciul cere tot mai multa mobilitate, este foarte posibil ca bateria laptopului sa nu reziste pana ajungeti la o priza. Mai jos gasiti cateva sfaturi pentru a prelungi durata de viata a bateriei, oferite de Businessinsider.com.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
laptop,
baterie,
durata de viata,
computer,
programe
/actualitate/cum-sa-prelungesti-durata-de-viata-a-bateriei-unui-laptop-7883482
7883482
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.