Cum sa dai spaga. DNA: Un inculpat i-a predat o lectie de luat mita investigatorului sub acoperire

Postat la 04 februarie 2011 22 afişări

Unul dintre inculpatii din cazul de ampla coruptie de la frontiera Siret i-a "predat" o lectie de luat mita unuia dintre investigatorii sub acoperire ai Directiei Nationale Anticoruptie, situatia insolita fiind prezentata judecatorului de catre anchetatorii DNA.

Procurorii anticoruptie arata ca investigatorul sub acoperire Gabriel Vasile Preda "primeste o lectie de luat mita de la Cristian Nicolovici". Nicolovici ii spune investigatorului sub acoperire "ca e bine ca sta sa observe sa-si faca ochiul".

"«Tu cand ai venit, iti faci ochiul, tu deja stii, .... acela, pac, aha, aha...»", ii spune Nicolovici investigatorului sub acoperire, procurorii aratand ca anchetatorul "este invatat sa se uite la data eliberarii pasaportului, la regiunea tarii din care provine tertul, care ofera mita, astfel incat atunci cand pune mana pe bani sa stie pentru ce o face". Procurorii indica un alt fragment dintr-o inregistrare in care investigatorului i se spune: "adica tu cand ai pus mana sa stii, frate, pentru ce...".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
Siret,
vama,
arest
/actualitate/cum-sa-dai-spaga-dna-un-inculpat-i-a-predat-o-lectie-de-luat-mita-investigatorului-sub-acoperire-7951606
7951606
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.