Cum sa conduci un BMW cu un telefon mobil - VIDEO

Autor: Roxana Cristea Postat la 27 ianuarie 2011 90 afişări

O masinuta cu telecomanda - asta a devenit un BMW pentru doi tineri din China, care au modificat un telefon Nokia C7 pentru a putea conduce masina.

Telefonul Nokia C7 are un ecran OLED de 3.5 inch cu o rezolutie de 640x360, conexiune 3G, WiFi si Bluetooth, o memorie interna de 8GB si o camera foto de opt megapixeli. Masina condusa de telefon aminteste de filmul James Bond, unde, dupa ce este impuscat, Pierce Brosnan, utilizeaza un telefon pentru a porni automobilul in care se afla.

Filmuletul, creat de Nokia, arata pe de o parte necesitatea telefoanelor in viata de zi cu zi, cat si dezvoltarea viitoare a acestora- vor fi capabile sa conduca chiar si masini. Impactul avut de "masina fara sofer" pe strada, care parca vine din filmele SF, este de nedescris.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telefon,
Nokia,
BMW
/actualitate/cum-sa-conduci-un-bmw-cu-un-telefon-mobil-video-7924919
7924919
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.