Cum s-a cazat o falsa asistenta la hotel ca sa ajute victimele de la maternitatea Giulesti

Postat la 23 august 2010 65 afişări

O femeie din judetul Brasov este cercetata de politistii Sectiei 11 din Capitala, dupa ce s-ar fi cazat la un hotel din Bucuresti, unde a refuzat sa plateasca serviciile, spunand ca este asistenta medicala si ca a venit in oras pentru a ajuta la Maternitatea Giulesti.

Claudia Maria S. (36 de ani), din Ucea de Jos, judetul Brasov, s-a cazat in urma cu doua zile la Hotelul Tulip Inn din Capitala, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

Femeia a spus ca a venit in Bucuresti pentru a-si oferi ajutorul la Maternitatea Giulesti, in urma incendiului in care cinci bebelusi au murit si sase sunt in stare grava, in calitate de asistenta medicala.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
asistenta,
fals,
cazare,
hotel,
victime,
Giulesti
/actualitate/cum-s-a-cazat-o-falsa-asistenta-la-hotel-ca-sa-ajute-victimele-de-la-maternitatea-giulesti-7029351
7029351
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.