Cum poţi să te angajezi la Coca-Cola, L'Oreal, Bosch sau la alte companii gigant din România

Autor: Ioana Matei Postat la 13 aprilie 2018 345 afişări

Pe 18 aprilie, la Impact Hub Bucureşti are loc Sales Boot Camp. JTI România, Coca-Cola HBC România, Bosch România, Veeam Software, Unilever şi L'Oreal România sunt câteva dintre companiile care vor fi prezente la ediţia din acest an Sales Boot Camp, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii evenimentului.

Cum poţi să te angajezi la Coca-Cola, L'Oreal, Bosch sau la alte companii gigant din România

Participanţii vor intra pe shortlistul companiilor pentru programele lor de internship sau pentru poziţiile entry-level din departamentul de vânzări, oportunităţi de carieră pe care aceştia le au deschise în următoarea perioadă.

Evenimentul se adresează studenţilor, masteranzilor sau absolvenţilor unei facultăţi cu profil economic, persoane care îşi doresc o carieră în vânzări. În cadrul Sales Boot Camp participanţii vor afla care sunt competenţele necesare unui om de vânzări, vor avea ocazia să pună în practică noţiuni teoretice, să descopere care sunt strategiile de negociere şi care sunt oportunităţile de carieră oferite de companiile participante. Ei vor primi sfaturi şi informaţii utile de la specialişti şi traineri din domeniul vânzărilor.

Prezenţa la Sales Boot Camp este gratuită, iar cei care vor să participe se pot înscrie la secţiunea evenimentului, pe site-ul hipo.ro.  Locurile sunt limitate, iar accesul la eveniment se face pe bază de preselecţie. În selecţia celor 100 de participanţi, vor conta rezultatele academice obţinute în timpul anilor de studii, precum şi implicarea în activităţi extracurriculare, cum ar fi ONG-uri, programe de internship sau experienţe internaţionale.

Printre companiile care şi-au confirmat prezenţa la eveniment sunt: JTI România, Coca-Cola HBC România, Bosch România, Veeam Software, Unilever şi L'Oreal România. Pe lângă oportunităţile de carieră oferite de companii, participanţii au ocazia să participe la o serie de conferinţe şi workshopuri interactive.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.