Cum poţi să îţi cumperi o casă, in România, chiar si cu 50% mai ieftină

Postat la 04 decembrie 2016 25869 afişări

Cum poţi să îţi cumperi o casă, in România, chiar si cu 50% mai ieftină

Cine îşi doreşte să pună mâna pe o proprietate ieftină, vândută la licitaţie de bănci, poate apela şi la agenţiile imobiliare care au contracte cu băncile care scot la vânzare apartamente pentru care proprietarii nu au mai putut achita ratele.

Din cele circa 14.000 de proprietăţi aflate în procedură de executare silită, aproximativ 2.600 sunt disponibile pe Platforma de Executare Silită (PEX) gestionată de Imobiliare.ro.

O proprietate executată silit oferă avantajul că preţul de plecare la licitaţie poate să fie şi cu 50% mai mic faţă de suma rezultată în urma evaluării.

Fiind vorba de proprietăţi care se vor vinde şi cu ajutorul agenţiilor de turism variantele de plată sunt multiple, de la cash, credit ipotecar şi chiar prin programul „Prima Casă”.

„Ne propunem să folosim tehnologia pentru a acţiona ca departament de marketing şi vânzări pentru bănci. Putem expune orice ofertă unui volum impresionant de consumatori finali (Imobiliare.ro are mai mult de un milion de vizitatori unici lunar), precum şi către peste 4.000 de agenţi imobiliari din toată ţara, care pot deveni o adevărată forţă de vânzări pentru bănci.

În call-center-ul propriu vom oferi asistenţă şi servicii de lead-management pentru a aduce clienţi calificaţi la licitaţie. Astfel, banca va putea obţine rezultate remarcabile, în urma unui proces clar, controlat şi plătit la succes”, susţine Daniel Crainic, director de marketing la Imobiliare.ro.

Cititi mai multe pe www.realitatea.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-poti-sa-iti-cumperi-o-casa-in-romania-chiar-si-cu-50-mai-ieftina-15344227
15344227
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.