Cum l-a evitat Basescu pe Boc la inundatii

Postat la 07 iulie 2010 15 afişări

Cu o saptamana in intarziere si fiecare pe calea lui. Astfel pot fi rezumate traseele printre ape facute de presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc. Inundatiile au luat amploare insa din 23 iunie.

Patrauti (judetul Suceava) si Dorohoi (judetul Botosani) sunt localitatile in care amandoi au reusit sa ajunga sa vada cum viiturile au luat casele oamenilor, dar pana si aceste puncte cei doi demnitari au avut grija sa le bifeze in zile si in moduri diferite. In ciuda faptului ca prapadul meteorologic si hidrologic a luat amploare din 23 iunie, seful Executivului si-a inceput vizitele la sinistrati abia la 29 iunie (martea trecuta). Seful statului a avut un start si mai intarziat, respectiv vinerea trecuta, cand a ajuns in judetele Suceava si Botosani. Miercuri, dupa o sedinta de Guvern-maraton, Boc i-a trimis pe ministri in teritoriu si el s-a prezentat in Galati, Braila si judetul Neamt (Roman si Doljesti).

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
inundatii,
ploi,
vizite,
Basescu,
Boc
/actualitate/cum-l-a-evitat-basescu-pe-boc-la-inundatii-6509876
6509876
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.