Cum îşi scapă americanii copiii de dependenţa de tehnologie: îi aduc în satele din România

Postat la 25 august 2018 365 afişări

Cum îşi scapă americanii copiii de dependenţa de tehnologie: îi aduc în satele din România

Atunci când Michael Rosen i-a spus fiului său că urmează să meargă într-o excursie în care s-ar putea întâlni cu un urs, cel mic a fost destul de sceptic: "Urşi adevăraţi, adică? Şi chiar mergem?"

Rosen, autorul mai multor cărţi pentru copii, a decis să îşi ducă băiatul într-o excursie în care să nu-i permită accesul la telefon sau alte gadgeturi, încercând astfel să îl readucă în contact cu natura şi modurile tradiţionale de a petrece timpul liber.

El a profitat de invitaţia venită din partea Wild Legacy, o organizaţie fondată de Jessica Rothwell. Roswell a renunţat la funcţia de marketing manager în cadrul unei companii londoneze pentru a obţine o diplomă în biodiversitate, derulând ulterior un business de turism prin care îşi propune să aducă oamenii în zone cât mai ferite de tehnologie.

Excursia lui Roswell a durat câteva zile, timp în care a vizitat mai multe localităţi din judeţul Braşov.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.