Cum îl văd sud-coreenii pe Kim Jong-un. Imagini cu omul care "ameninţă pacea mondială şi iroseşte bani în timp ce poporul său moare de foame"

Postat la 19 aprilie 2013 21 afişări

Coreea de Sud a reacţionat la mesajul pe care ţara condusă de Kim Jong-un l-a trimis joi în vederea unei reluări a dialogului cu vecinul său de la sud şi cu Statele Unite, iar sud-coreenii au ieşit în stradă şi şi-au arătat ura faţă de regimul de la Phenian.

Cum îl văd sud-coreenii pe Kim Jong-un. Imagini cu omul care "ameninţă pacea mondială şi iroseşte bani în timp ce poporul său moare de foame"

 Sud-coreenii au realizat caricaturi ale liderului de la Phenian, Kim Jong-un, acesta fiind desenat cu urechi şi rât de porc, îmbrăcat cu un halat descheiat, care îi lasă la vedere părul de pe piept. Caricatura lui Kim Jong-un este completată de desenul feţei lui Mickey Mouse pe piept şi de o greblă pe care dictatorul de la Phenian o ţine în mâna dreaptă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-il-vad-sud-coreenii-pe-kim-jong-un-imagini-cu-omul-care-ameninta-pacea-mondiala-si-iroseste-bani-in-timp-ce-poporul-sau-moare-de-foame-10767033
10767033
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.