Cum ia Germania masuri de austeritate. Nu mai repara gropile din asfalt

Postat la 14 mai 2010 9 afişări

Germania va fi nevoita sa ia la randul ei masuri de austeritate dupa ce 123 de miliarde de euro din bugetul ei au fost alocati pentru stabilizarea eurozonei. TVA-ul ar putea sa creasca pentru produsele care pana acum beneficiau de scutiri, nu se vor mai da bani in anii urmatori pentru reparatii de drumuri sau alte proiecte de dezvoltare, iar gradinitele de stat ar putea fi desfiintate.

Expertii financiari si mai multi politicieni din cabinetul cancelarului Angela Merkel au avertizat ca Germania se va confrunta cu cea mai severa criza de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial. "Niciun domeniu nu mai este tabu cand vine vorba de taxare", a spus si vicepresedintele Crestin Democratilor din Germania, Roland Koch, adaugand ca nemtii vor trebui sa "stranga cureaua" in anii care urmeaza.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
Germania,
masuri,
criza,
reparatii,
drumuri
/actualitate/cum-ia-germania-masuri-de-austeritate-nu-mai-repara-gropile-din-asfalt-6118013
6118013
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.