Cum arată viaţa unui copil miliardar: are propria gradină zoologică acasă şi o cameră plină cu pantofi în valoare de 1 milion de dolari

Autor: Ioana Matei Postat la 05 ianuarie 2019 15788 afişări

Un adolescent în vârstă de 16 ani, fiul unui mogul din domeniul construcţiilor din Dubai, a fost personajul central al unei emisiuni din Marea Britanie, World's Weirdest Homes, axată, după cum îi spune şi numele, pe prezentarea celor mai ciudate case ale lumii. 

 

Potrivit Daily Mail, Rashed Saif Belhasa, care are pe Instagram contul Money Kicks şi este urmărit de 1,5 milioane de utilizatori, trăieşte în Emiratele Arabe Unite într-o proprietate imensă.

Aceasta include o grădină zoologică - cu 500 de animale, printre care tigri, lei, pantere, leoparzi, maimuţe, girafe şi urşi. Aceasta este vizitată în mod constant de vedete - câteva dintre animalele din grădina zoologică le poartă numele, potrivit Daily Mail. Money Kicks are şi o colecţie valoroasă de pantofi care au o valoare estimată de 1 milion de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
adolescent,
gradina zoologica,
miliardar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.