Cum arată şi cu ce se ocupă fiica celui mai excentric miliardar - FOTO

Postat la 24 august 2018 887 afişări

Holly Branson nu mai are nevoie de nicio introducere: este fiica mogulului Richard Branson, cel care a fondat grupul de companii Virgin.

Deşi s-a născut într-o familie în care nu avea grija zilei de mâine, Holly Branson a decis să-şi urmeze pasiunea de a deveni doctor. A obţinut o diplomă de la College University din Londra şi a lucrat, ulterior, ca doctor la spitalele Chelsea şi Westminster.

Pasionată de aventuri şi senzaţii extreme, Holly Branson a urcat pe vârful Mont Blanc, a făcut kitesurfing pe canalul Mânecii şi a încercat chiar să traverseze Atlanticul într-o barcă cu vâsle.

În cele din urmă, Richard Branson i-a făcut fiicei sale o ofertă pe care aceasta nu a putut să o refuze: Holly Branson trebuia să se ocupe de acţiunile caritabile ale Virgin Group, conglomerat cu afaceri de zeci de miliarde de dolari.

În prezent, Holly Branson îşi împarte timpul între diverse proiecte, idei de business şi conducerea Virgin Unite, organizaţia caritabilă fondată de tatăl său.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.