Cum arată şi cât costă cea mai scumpă casă din Timişoara - GALERIE FOTO

Postat la 15 septembrie 2016 4154 afişări

Piata imobiliara din Timisoara continua sa impresioneze. Una dintre cele mai luxoase locuinte din Timisoara a fost scoasa la vanzare pentru fabuloasa suma de 1,5 milioane de euro.

Aflata pe un domeniu de 2000 de metri patrati, cu dotari de ultima generatie, vila este scoasa la vanzare pe un site cunoscut pe piata pentru tranzactiile cu proprietati de top.

Vila se afla in partea de nord a orasului si se intinde pe o suprafata construita de aproape 1000 de metri patrati. Locuinta, construita in 2015, are 8 camere, 4 bai si doua garaje.

Pe langa dormitoarele imense, decorate in linii moderne, casa are mai multe locuri de servit masa, o biblioteca impresionanta si o terasa exterioara. Curtea interioara pastreaza acelasi design simplu, in linii drepte, la fel ca intreaga proprietate.

Cititi mai multe pe www.opiniatimisoarei.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.