Cum arată prognoza meteo pe următoarele patru săptămâni

Autor: Petru Mazilu Postat la 19 octombrie 2021 270 afişări

Meteorologii au anunţat că în următoarele patru săptămâni vor fi perioade cu temperaturi scăzute, în special în prima parte a intervalului. Apoi, până la jumătatea lunii noiembrie, temperaturile vor fi mai mari decât cele normale la mijlocul toamnei şi va ploua destul de puţin.

Cum arată prognoza meteo pe următoarele patru săptămâni

În săptămâna 18 octombrie-25 octombrie, valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, în jumătatea vestică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. În ceea ce priveşte precipitaţiile, regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în zonele montane.

În săptămâna 25 octombrie- 1 noiembrie temperaturile vor avea valori normale în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare în regiunile extracarpatice, dar şi local excedentare în cele nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

În săptămâna 01 noiembrie- 8 noiembrie temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sudice şi la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

În săptămâna 08 noiembrie- 15 noiembrie, mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi în general deficitare în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
precipitatii,
temperaturi,
prognoza,
normalitate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.