Cum arată omul care ar putea supravieţui oricărui accident rutier

Postat la 28 iulie 2016 1433 afişări

Bărbatul pe care l-au reprezentat are o înfăţişare atât de înfricoşătoare încât, odată ce o vezi, îţi va rămâne întruchipată în minte pentru totdeauna.

Cum arată omul care ar putea supravieţui oricărui accident rutier

Specialiştii au estimat că şansele să murim într-un accident de circulaţie sunt de 1 la 5.000, spre deosebire de posibilitatea producerii unei tragedii în timpul unei călătorii cu avionul aproximată ca fiind de 1 la 11 milioane. Pentru a atrage atenţia asupra pericolelor de pe şosele, o echipă de la Transport Accident Commission (TAC), din Victoria, Australia, au realizat chipul persoanei ce ,,a evoluat" în mod special pentru a supravieţui impactului unui autoturism.

Vezi aici cum arată omul care ar putea supravieţui oricărui accident rutier

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.